afspraak maken?

06–53588917

Voor de tweede en derde keer oma en nog meer baby nieuws!

  • admin
  • okt 1,2017
  • Reacties uitgeschakeld voor Voor de tweede en derde keer oma en nog meer baby nieuws!

Twee maanden na de opening van mijn nieuwe praktijk ben ik voor de 2e keer oma geworden, van een tweeling wel te verstaan. Twee prachtige meisjes met de namen ‘Leentje’ (naar mij 🙂 en ‘Liesje’. Deze nieuwsbrief heeft dan ook als thema baby’s en zwangerschap.

Wist u dat in het najaar de meeste baby’s worden geboren? Maar zoals ik vaak in mijn praktijk terug hoor is een zwangerschap niet voor elke vrouw de normaalste zaak. Eén op de acht stellen heeft hulp nodig om zwanger te worden. Acupunctuur kan een van deze hulpmiddelen zijn.

Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik de opening van mijn nieuwe praktijk met enkele van u heb mogen vieren. Het voelt heerlijk om mijn eigen stekje te hebben. Bij deze wil ik iedereen nog bedanken voor o.a. de lieve kaartjes, mooie bloemen en planten, de cadeaubonnen en heerlijke wijntjes!