GET YOURSELF

REFRESHED

Banner Description Donec justo odio, lobortis eget congue sed, rutrum sit amet mauris. Curabitur sed lectus nulla. Curabitur sed lectus nulla.lobortis eget congue sed, rutrum sit amet mauris. Curabitur sed lectus nulla rutrum sit amet mauris

afspraak maken?

06–53588917

Berichtgeving omtrent het Coronavirus

  • admin
  • feb 25,2021
  • Reacties uitgeschakeld voor Berichtgeving omtrent het Coronavirus

Lieve cliënten, na wederom 10 weken dicht te zijn geweest mag ik de praktijk woensdag 3 maart eindelijk weer openen. Maak nu alvast telefonisch of via de app een afspraak. Ik kijk er naar uit u weer te mogen ontvangen. Uiteraard houd ik mij strikt aan alle richtlijnen die door de GGD en het RIVM worden voorgeschreven. Mijn praktijk voldoet aan alle infectie-preventierichtlijnen en heb ik aanvullende hygiënemaatregelen genomen die ik met u bespreek alvorens u de praktijk bezoekt. Ik neem dan ook altijd voor onze afspraak telefonisch contact met u op.

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!