afspraak maken?

06–53588917

Officiële opening nieuwe praktijk

EINDELIJK! MIJN NIEUWE WERKPLEK IS KLAAR!

Heerlijk! Een schone, lichte en nieuwe werkplek helemaal voor mezelf en aan huis! Afgelopen maandag ontving ik al mijn eerste klanten op mijn nieuwe behandelstoel en ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Mijn man en enkele vrienden en familieleden hebben kei-hard gewerkt om mijn paleisje op tijd op af te krijgen. Ik ben jullie hiervoor ontzettend dankbaar…

Hoewel ik al ben gestart op mijn nieuwe adres, Dorpsstraat 27 in Esch, wil ik mijn verhuizing natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zaterdag 18 februari nodig ik u dan ook van harte uit voor mijn receptie. Van 14.00 tot 18.00 bent u van harte welkom om samen het glas te heffen op mijn nieuwe praktijk. Laat u mijn, via mail, telefoon of sms/app even weten of u aanwezig kunt zijn?

Graag tot zaterdag 18 februari of al eerder in Esch!

Met vriendelijke groet, Lenie Kinnegen – Van Stippent