afspraak maken?

06–53588917

Men is nooit te oud om te leren…

Na een lange hete zomer zitten we nu volop in de herfst. Allemaal een fijne vakantie gehad? Ik heb mijn zomer benut met de mooiste bijscholingen.
Als eerste was daar de bijscholing over wat langdurige stress met je lichaam kan doen. Je immuunsysteem verzwakt waardoor je heel gemakkelijk ziek kunt worden en zelfs in een burn-out of zware depressie kunt belanden.

Daarop volgde de bijscholing van Kiiko Matsumota over auto-immuunziektes. Bij mijn referenties het verhaal van Kim Udo, een cliënt bij wie ik de kennis direct heb kunnen toepassen.

In september nam ik deel aan een congres over kanker. Zeer de moeite waard! Veel informatie mogen ontvangen over welke producten je niet of juist wel mag gebruiken tijdens de behandeling(en).

En als laatste dit jaar, in december, staat het grote ‘Infertility (onvruchtbaarheid) congres’ gepland. Tijdens dit congres worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onvruchtbaarheid besproken. Wellicht dat ik daarna in het nieuwe jaar weer stellen met een kinderwens gelukkig kan maken. Carola en haar partner al zeker, lees ook haar verhaal bij mijn referenties.

Met vriendelijke groet, Lenie Kinnegen – Van Stippent