GET YOURSELF

REFRESHED

Banner Description Donec justo odio, lobortis eget congue sed, rutrum sit amet mauris. Curabitur sed lectus nulla. Curabitur sed lectus nulla.lobortis eget congue sed, rutrum sit amet mauris. Curabitur sed lectus nulla rutrum sit amet mauris

afspraak maken?

06–53588917

IK GA VERHUIZEN!

Eindelijk hebben mijn man en ik ons droomhuisje gevonden. Het staat in Esch, Dorpsstraat 27. We hebben dit huis geselecteerd op mijn grootste wens; een praktijk aan huis. Een fijne eigen ruimte waar ik u in alle rust kan behandelen en waar ik niet iedere dag mijn spullen in en uit hoef te pakken. Een plek waar ook mindervalide gemakkelijk kunnen komen, een plek die ik helemaal naar eigen smaak en behoeftes kan gaan inrichten! Op 1 augustus krijgen we de sleutel en kunnen we aan de slag met de verbouwing die wel een paar maandjes zal gaan duren. Tot die tijd zit ik gewoon nog op mijn vertrouwde adressen, ’t Groeihuys en Tiga, in Boxtel. Uiteraard ontvangt u tijdig bericht wanneer de praktijk in Esch geopend wordt.
Ik wens u nog een heerlijke zomer toe zonder ongemakken, met een goede gezondheid en met veel gezelligheid en plezier!

You must be logged in to post a comment.