afspraak maken?

06–53588917

Health & Beauty Garden Fair t.b.v. Pink Ribbon

In de sfeervolle tuin van Iris Kappers aan de Molenstraat 30 in Boxtel organiseerde ik samen met Iris op zaterdag 21 september een gezellige en leerzame gardenfair met als thema: Health, Beauty & Lifestyle. De entree kwam geheel ten goede aan de stichting Pink Ribbon en voor de eerste 100 bezoekers lag er een gratis goodybag klaar. Een geslaagde middag met ruim 200 bezoekers en € 550,- voor Pink Ribbon. Bedankt iedereen!

Iris: ‘Als vrouwen hun haar verliezen omdat ze chemo hebben dan komen ze bij mij en ik zorg ervoor dat ze een passende pruik krijgen. Het is altijd emotioneel als vrouwen hun haar verliezen. Ik word er gelukkig van als vrouwen de zaak verlaten met een pruik die fijn zit en goed staat. Ik merkte ook dat als vrouwen een acupunctuur behandeling krijgen dat ze minder last hebben van bijwerkingen.’

Lenie: ‘Ik behandel veel vrouwen die borstkanker hebben met acupunctuur. De behandeling is er op gericht om zo min mogelijk last te hebben van de chemo. Ik leef altijd ontzettend mee met deze vrouwen omdat ik zelf ook borstkanker heb gehad. Doordat wij dezelfde vrouwen als cliënt hebben leerden wij elkaar kennen en ontstond het idee om iets te organiseren t.b.v. Pink Ribbon. Het wordt een middag vol acupunctuur, life style, tassen, fysio, haren, nagels, kleuradvies, life style, sieraden, visagiste, ontharen en proeven. De Swanee Bridge Band zorgt voor de muzikale omlijsting en er zijn hapjes en drankjes.’

You must be logged in to post a comment.