afspraak maken?

06–53588917

Berichtgeving omtrent het Coronavirus

  • admin
  • mrt 17,2020
  • Reacties uitgeschakeld voor Berichtgeving omtrent het Coronavirus

Zoals u weet is het Coronavirus COVID-19 in Nederland geconstateerd. Net als U voel ik mij verantwoordelijk voor elkaars veiligheid. Dus ook binnen mijn praktijk volg ik de richtlijnen van de Rijksoverheid en van het RIVM.

Dat betekent dat ik cliënten met klachten zoals hoesten, keelpijn of koorts tijdelijk niet behandel. Ook behandel ik geen cliënten die de afgelopen 14 dagen in een risicogebied in het buitenland zijn geweest en/of direct contact hebben gehad met patiënten die het Coronavirus (mogelijk) dragen.

Om iedereen zo veel mogelijk te kunnen blijven helpen ben ik vooralsnog gewoon geopend, kunnen alle afspraken doorgaan en nieuwe afspraken kunnen worden ingepland. Met name behandelingen ter verbetering van het immuunsysteem zijn aan te bevelen.

Neem bij twijfel of vragen gerust contact met mij op.

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Lenie Kinnegen – Van Stippent