afspraak maken?

06–53588917

Als aanstaande oma aan de Japanse kinderacupunctuur

Sinds enkele weken ben ik in België de opleiding voor shonishin therapeut aan het volgen. Shonishin is een vorm van pijnloze Japanse kinderacupunctuur. Men gebruikt bij de behandeling geen naalden maar kleine zilveren voorwerpjes waarmee men de huid zachtjes aanraakt. Ik had altijd moeite met het prikken van kleine kinderen, dit is dus een geweldig alternatief.

Het toeval wil dat ik, toen ik aan deze opleiding begon, te horen kreeg dat ik oma word! Dus dit was voor mij een extra stimulans. Als oma wil je je kleinkindje natuurlijk heel graag helpen als er problemen zijn!

Shonishin kan men toepassen bij o.a huilbaby’s, eczeem en allergieën, ADHD, slaap- en angststoornissen en buik- en darmproblemen. De resultaten zijn echt geweldig!!

You must be logged in to post a comment.